Puh: 050-321 0276

Home » Henkilökunta

Henkilökunta

Tanja

HundSpan yrittäjä ja jokapaikanhöylä. Hyppäsin ravintola-alalta kokonaan koiramaailman pyöritykseen syyskuussa 2015, verkkokauppaa olen aiemmin pyörittänyt vuoden verran ns. harrastuksena. Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella, mutta myös valjakko-/ vetohiihdon parissa. Harrastuspiireissä mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoirani Schemeta´s Bariga, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja. Yhden saksanpaimenkoirapentueenkin olen saattanut maailmaan ja toivon sille tulevaisuudessa jatkumoakin, joskaan en vielä halua tituuleerata itseäni kasvattajaksi. Myös perheeni pyörii Spassa aktiivisesti sekä varmasti karvaista laumaamme tulette tapaamaan yrityksen tiloissa.

Äitiyslomalla maaliskuusta 2018 alkaen. Spassa vain satunnaisesti tavattavissa.

Jaanasta tulossa esittely lähiaikoina.

Jaana on aloittanut Span vakikasvona kesäkuussa 2017, vaikka monelle tuttu kasvo onkin jo lähes kahden vuoden ajalta. Jaanan pestinä Tanjan oikeana kätenä toimiminen, Span monitoimiemännän titteliä kantaen 😉

Jaanan vastuulla kokonaistoiminta Tanjan ollessa äitiyslomalla.

 

Elinasta tulossa esittely lähiaikoina.

Elina napattiin meille helmikuussa 2018, tarkoituksena olla ainakin Tanjan äitiysloman ajan - ja kuka tietää mitä sen jälkeen. Toimii Jaanan oikeana kätenä.

Ellistä tulossa esittely lähiaikoina.

Elli tupsahti Spahan keväällä 2017 trimmaaja-opiskelijana ja monen sattuman summana jäikin meille harjoittelujen myötä. Ollut siis vakikalustoa jo noin vuoden verran spanielilaumansa kanssa 🙂

Ellin toimenkuvana trimmaus ja muu turkkihuolto.

Anniina

© Tanja Loukusa


Anniina

Anniina hieroo pääsääntöisesti torstaisin Spa:ssa, enenevässä määrin myös muinakin päivinä kysynnän ja tarpeen mukaan.

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa aviomieheni ja kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja kaksi begianpaimenkoira malinoissia. Molempien koirieni kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn. Vanhempi koiristani mali narttu Assa 7v on tällä hetkellä aktiivinen kisakoirani, kesäisin päälajina on metsäjälki, jossa kisaamme jo korkeimmassa, eli voittaja luokassa. Talvena 2016 myös korkattiin vetohiihto, jossa kisasimme erittäin aktiivisesti ja saavutimme SM-sprinteissä 4.s sijan, sekä rotumestaruuksissa ylsimme toiselle sijalle. Kotona on kasvamassa myös juniori uros Paksu 2v, jonka leipälajina tulee olemaan IPO, eli suojelu. Paksukin tulee kisaamaan myös vetohiihdossa.

 

 

saaraSaara

Eläinfysioterapeutti, joka häärii Spassa tarpeen mukaan – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!!

Laumaani kuuluvat aviomies, kaksi tytärtä ja ”pojat” eli kaksi belgianpaimenkoiraa.

Poikieni kanssa harrastan palveluskoiralajeista jälkeä ja viesti on testauksessa! Eläkelajina toisella koirallani on RallyToko ja näiden lisäksi kesäisin treenaamme myös vesipelastusta ja talvisin veto-lajit, lähinnä suksilla ja potkurilla, ovat meidän juttumme.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta www.fysiotus.fi.

IMG_20160309_131220Jaana

HundSpan ravintoneuvoja.

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo 9 vuoden ajan. Kiinnostukseni  ruokintaa  ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja  suoritinkin Suomen  Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta  valmistuin syksyllä 2013.  

Kotona minulla on tällä hetkellä rottweilereita joiden kanssa harrastellaan  palveluskoiralajeja. Lisäksi rapsuteltava kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa. 

 

 

 

 

Meidät kaikki tavoittaa samasta paikasta:

E-mail: info@hundspa.fi tai puhelimits 050-3210 276.

cheap prom dresses rolex replica