Puh: 050-321 0276

Home » hundspa » Huh hellettä ;)

Huh hellettä ;)

Sää on ihanan kesäinen, mutta tuskaisen kuuma. Toiset nauttii, harva koira koira kuitenkaan niin tekee – aika monelle ihmiselle ja koiralle tämä hellekausi on jo liikaa. Kuitenkin, kun tälle luonnonilmiölle ei loppua ihan heti ole vieläkään näkymässä, me emme ikävä kyllä voi jättää kursseja kesken ja jatkaa “sitten joskus”.

Joten, kun niin moni on sitä kysynyt, niin kyllä, kurssit pidetään normaalisti. Kursseilla kuitenkin huomioidaan sää. Kevennetään treenejä, levähdellään ja pyritään varjoon. Huomioikaa koirienne kanssa riittävä juottaminen jo ennen treenejä ettei koirat kuivu, viilentäminen ja riittävä lepo. Jos koiralla on perussairauksia, nekin tulee huomioida. Jokaisen koiranomistajan tehtävänä on itse arvioida, onko koiran vointi kokonaisuudessaan sellainen, että treenaaminen on järkevää. Ja muistakaa myös, että koirien omistajistakin tulee pitää huolta kuumuudessa ja auringonpaahteessa

Korvaavia treenejä emme voi luvata, mutta tulevien kurssien aikana voi käydä korvaamassa puuttuvia tunteja, mikäli tuleville kursseille mahtuu – tämäkin on kuitenkin sovittava erikseen.

Mikäli kysymyksiä ja ajatuksia tulee, heittäkää ne Spassa mimmeille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

cheap prom dresses rolex replica