Puh: 050-321 0276

Home » koiran hyvinvointi » Koirajuoksukurssi starttaa 24.10.

Koirajuoksukurssi starttaa 24.10.

Koirajuoksun alkeiskurssille näin syksyn kunniaksi!

Alkeiskurssi sopii vasta-aloittelijoille, sekä jo jonkun verran lajia harrastaneille. Jokainen treeni räätälöidään kullekin koirakolle sopiviksi. Mukaan ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja kokoiset koirat, eikä ohjaajan kunnollakaan ole merkitystä – jokaiselle treeni suunnitellaan omanlaiseksi, koirakosta riippuen.

Kurssin ajankohta on keskiviikkoisin klo 17.30, kurssin kesto viisi viikkoa, 24.10.-21.11.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä (max 7-8 koirakkoa/kurssi) ja treenin pituus on 1-1,5h/kerta. Kurssin kesto on 5 kertaa viikon välein ja hinta on 85 €. Kurssit pyritään pitämään Hiukkavaarassa mikäli sopiva paikka löytyy, toisena vaihtoehtona kuitenkin on Auranmaja, osoitteessa Alakyläntie 634, 90540 Oulu. Tämä varmistetaan vielä lähipäivien aikana.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen vain http://www.hundspa.fi/tuote/koirajuoksukurssi-25-10-21-11/ Huomioithan, että kurssi on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Canicross -kurssille tarvitset vetovyön, joustavan vetonarun sekä koiralle sopivan kokoiset vetovaljaat. Ensimmäiselle kerralle tultaessa sinulla ei näitä kuitenkaan tarvitse vielä olla, sillä ensimmäisellä kerralla käymme läpi millaiset sopivat vetovälineet ovat.

Kouluttajana toimii Linda Siekkinen, koirahiihdon 5x Suomenmestari ja vuoden 2017 junioreiden Maailmanmestaruus hopeamitalistin canicross-valmentaja.

Lisätiedot Spasta puhelimitse 050-3210276, FB yv-viestillä tai sähköpostilla info@hundspa.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

cheap prom dresses rolex replica