Puh: 050-321 0276

Home » Muut palvelut

Muut palvelut

muutpalvelut

Tilavuokraus

Nurmialueellamme järjestetään joka vuosi useampi mätsäri tai muu ulkoilmatapahtuma. Mikäli tapahtumia järjestetään alueellamme, saa tapahtuman käyttöön sisävessan ja mahdollisuuden mm. pitää buffetin sateensuojassa.

Vuokraamme myös trimmihuonettamme trimmaajan poissaollessa. Jos haluat itse trimmata koirasi ja sinulla on omat välineet, vuokraa tila meiltä - säästyt kodin sotkulta.

Tilavuokrauksesta hintoja ja lisätietoja Spasta. Kysy lisää!

Koulutukset ja luennot

HundSpassa järjestetään erilaisia koulutuksia ja luentoja kysynnän ja tarpeen mukaan. Muutamia kertoja vuodessa on fysioterapeutin luentoja käytännön oppeineen, eläinlääkärin luentoja koiran hyvinvointiin liittyen, erilaisia ruokintaluentoja ym. Pyrimme järjestämään monipuolisesti luennoitsijoita ja kuuntelemme mielellään myös asiakkaidemme toiveita ja pyrimme niitä myös toteuttamaan. Tiedotamme koulutuksista ja luennoista kotisivuillamme ja Facebookissa.

Koirakoulu

koulutukset

Järjestämme pienimuotoisesti koulutuksia. Mahdollisuus on järjestää arkitottelevaisuutta, pentukoulutuksia, BH- kursseja tai jopa PK- puolen maastolajeja. Koulutuksista vastaa ensisijaisesti Tanja, HundSpan yrittäjä.

Maastolajikoulutuksia voidaan järjestää kysynnän mukaan, niissä kouluttajana Tanjan puoliso Timo. Timolla reilun kahden vuosikymmenen kokemus koirien kouluttamisesta - Timolla itsellä on ollut metsäjälkikoiria, hakukoiria ja hän on myös ollut virkakoirien maastolajien koulutuksissa mukana. Sen lisäksi Timo on ollut vapaaehtoisena mukana erilaisissa etsinnöissäkin. Tällä hetkellä Timo kouluttaa koiraansa suojeluun (IPO).

 

cheap prom dresses rolex replica