Puh: 050-321 0276

Home » Muut palvelut

Muut palvelut

muutpalvelut

Pentutreffit

Pentutreffit järjestetään kerran kuukaudessa, treffipäivän ollessa aina kuukauden viimeinen perjantai. Jos arkipyhä sattuu tuolle päivälle, tiedotamme niistä erikseen.

Pentutreffeille voit osallistua vähintäänkin kertaalleen rokotetun pennun kanssa (eli min. 12 viikkoa), yläikäraja n. 9 kk - tosin koiran koollakin on merkitystä. Jos et ole varma voitko osallistua koirasi kanssa, ota yhteyttä Spahan. Treffiryhmät jaettu isojen ja pienten rotujen pentuihin, ryhmät alkavat klo 19; ensin pienet ja sitten isot. Treffien kesto 30 min. Kertamaksu 6 €, ei sido seuraavaan kertaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla, puhelimitse tai Span tiskille.

Pentuillat

HundSpassa järjestetään myös pentuiltoja. Pentuillat tarkoittavat aina kastumista - eli iltaan kuuluu vesi ja uiminen.

Pentuillat järjestetään pääsääntöisesti aina yhteistyössä jonkun ruoka- tai tuotemerkin kanssa yhteistyössä. Pentuiltoja on noin kerran kuukaudessa, kesäaikana hieman harvemmin. Pentuiltaan yleensä kuuluu ruokatoimittajan tuotepaketti, joka sisältää penturuokaa ja mahdollisesti jonkun lelun tai muita etuja. Pentuiltoihin on rajattu osallistujamäärä, illoista tiedotetaan etukäteen ja ilmoittautuminen alkaa samantien, päättyen ilmoituksen mukaisesti. Pentuiltojen yläikäraja on lähtökohtaisesti 9 kuukautta, vanhempia otamme mukaan mikäli vapaita paikkoja on. Alaikäraja on 12 viikkoa, vähintään oltava kertaalleen rokotettu.

Pentuillassa pentu pääsee uittajan kanssa turvallisesti tutustumaan veteen ja uimiseen. Vaikka ajat varataan ryhmittäin, jokainen pentu ui vuorollaan, yhtä aikaa ei ole kahta pentua altaassa. Altaalla voi kuitenkin kaverukset olla yhtä aikaa ja uida vuorotellen. Uintiaika- ja matka ovat hyvin yksilöllisiä.

Seuraava pentuilta 17.10.2016, myös marraskuussa on jonka päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Pentuillan aikana pennut tapaavat varmasti muitakin pentuja, joten odotteluaika on myös samalla hyvää sosiaalistamista jokaiselle pennulle. Vesi tulee tutuksi ja uintikärpänen voi saada ensipuremansa, tämän jälkeenkin - tai vaikka jo ennenkin - voi käydä tutustelemassa veteen erillisessä pentu-uinnissa, joihin aikoja voi varata Spasta.

Tervetuloa uimaan!

Koirakoulu

koulutukset

Järjestämme pienimuotoisesti koulutuksia. Mahdollisuus on järjestää arkitottelevaisuutta, pentukoulutuksia, BH- kursseja tai jopa PK- puolen maastolajeja. Koulutuksista vastaa ensisijaisesti Tanja, HundSpan yrittäjä.

Maastolajikoulutuksia voidaan järjestää kysynnän mukaan, niissä kouluttajana Tanjan puoliso Timo. Timolla reilun kahden vuosikymmenen kokemus koirien kouluttamisesta - Timolla itsellä on ollut metsäjälkikoiria, hakukoiria ja hän on myös ollut virkakoirien maastolajien koulutuksissa mukana. Sen lisäksi Timo on ollut vapaaehtoisena mukana erilaisissa etsinnöissäkin. Tällä hetkellä Timo kouluttaa koiraansa suojeluun (IPO).

 

Koulutukset ja luennot

HundSpassa järjestetään erilaisia koulutuksia ja luentoja kysynnän ja tarpeen mukaan. Muutamia kertoja vuodessa on fysioterapeutin luentoja käytännön oppeineen, eläinlääkärin luentoja koiran hyvinvointiin liittyen, erilaisia ruokintaluentoja ym. Pyrimme järjestämään monipuolisesti luennoitsijoita ja kuuntelemme mielellään myös asiakkaidemme toiveita ja pyrimme niitä myös toteuttamaan. Tiedotamme koulutuksista ja luennoista kotisivuillamme ja Facebookissa.

Tilavuokraus

Nurmialueellamme järjestetään joka vuosi useampi mätsäri tai muu ulkoilmatapahtuma. Mikäli tapahtumia järjestetään alueellamme, saa tapahtuman käyttöön sisävessan ja mahdollisuuden mm. pitää buffetin sateensuojassa.

Vuokraamme myös uimalan puolta luentotilaksi. Tilaan saa n. 20-30 tuolia ja videotykki on saatavilla, joten erilaiset diaesitykset saa heijastettua valkokankaalle - riittää että luennoitsijalla on kone mukana. Muu välineistö löytyy meiltä.

Vuokraamme myös trimmihuonettamme trimmaajan poissaollessa. Jos haluat itse trimmata koirasi ja sinulla on omat välineet, vuokraa tila meiltä - säästyt kodin sotkulta.

Tilavuokrauksesta hintoja ja lisätietoja Spasta. Kysy lisää!

cheap prom dresses rolex replica