Puh: 050-321 0276

Home » Tietoja yrityksestä

Tietoja yrityksestä


Yritys


HundSpa Oulu Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka tuottaa moninaisia palveluita pääsääntöisesti koirille. HundSpan ensisijaisena tuotteena on Pohjois- Suomen ainoa koirauimala, joka on avoinna lähes ympäri vuoden. Uimalan yhteydestä löytyy myös muita hyvinvointipalveluita koirille: trimmaus, hieronta, suolahuone sekä vesijuoksumatto. Näiden yhteydestä löytyy suurehko, kasvavan valikoiman eläintarvikemyymälä, jonka pääpaino on koirissa, mutta myös kissatuotteita on valikoimassa. Loppuvuodesta 2015 – alkuvuonna 2016 starttaa myös koirakoulu, jonka tarkoituksena on tarjota erilaisia koulutuspalveluita ja luentoja koiraharrastajille laaja-alaisesti. Meidän kauttamme on mahdollista saada myös ravintoneuvojan palvelut.

HundSpassa on tapahtunut syyskuussa 2015 omistajanvaihdos; HundSpa on kempeleläisen perheen omistama, virallisesti yrittäjänä toimii perheen äiti Tanja. Omat koirat saksanpaimenkoiria; harrastuneisuus palveluskoirapuolelle, mutta myös valjakkopuoli on suurena kiinnostuksen kohteena, vetohiihto erityisesti. Lisäksi pienimuotoista saksanpaimenkoirakasvatusta.

Kotisivumme kokonaisuudessaan: HundSpa Oulu

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
HundSpa Oulu Oy (2470069-3)

Tanja Hourula

Sienikuja 9

90650 Oulu

info@hundspa.fi, www.hundspa.fi

Rekisterin nimi
HundSpa-verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan HundSpa-verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot:mahdollinen asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

cheap prom dresses rolex replica