Etusivu Palvelut & Hinnat Ajankohtaista Henkilöstö Yhteystiedot Galleria
 

Koirauimala aivan Oulun keskustan läheisyydessä

 

HundSpan uima-allas 10 metriä pitkä ja 5,5 metriä leveä.

 

Uiminen on erinomainen tapa harjoittaa lihaksia, parantaa koiran  koordinaatiokykyä ja lisätä fyysistä kestävyyttä. 

Vesi toimii vastuksena lihasvoiman kasvattamiseksi. Vesi myöskin neutralisoi painovoimaa, jolloin lihakset ja nivelet eivät joudu koiran kokonaispainon rasittamiksi, siksin uinti onkin erinomaista liikuntaa myös nivelongelmaisille ja ylipainoisille koirille!

 

Koko allas on varattu saman omistajan koiralle/koirille, altaassa ei ole muita koiria samanaikaisesti, siksi uimavuorot on varattava etukäteen!


HundSpalla on koirille uimaliivit (8 eri kokoa), pyyhkeet ja tehokkaat ammattikäyttöön tarkoitetut kuivaimet, käyttö sisältyy hintaan. Jos olet pyyhkeiden suurkuluttaja ota omia pyyhkeitä mukaan. Vesi on puhdasta ja lämmitettyä, se kiertää koko ajan hiekkasuodattimen ja UV-C puhdistuksen kautta. Altaassa on klooria hyvin pieni määrä, paljon vähemmän kuin ihmisten uimahallissa.


Meillä on myös shampoota (Isle of Dogs) koirallesi, jos kuitenkin haluat käyttää jotain tiettyä shampoota tai hoitoainetta ota oma shampoo/hoitoaine mukaan. Ota myös omat harjat & kammat mukaan.


Tuothan koirasi uimaa tyhjällä vatsalla niin vältymme ikäviltä vahingoilta (uiminen kiihdyttää aineenvaihduntaa).


Huuhtele koirasi ennen altaaseen menoa ja sen jälkeen. Uinnin jälkeen pesun ja kuivauksen suorittaa omistaja, autamme toki mahdollisuuksiemme mukaan. Uitettaessa koirat ovat omistajien vastuulla! Uimavuorolle voit tuoda enintään 3 pientä/keskikokoista tai 2 maxi-koiraa turvallisuussyistä.

 

Käytäthän koiran palkitsemiseen altaassa nakkeja, Royal Canin Educia tai muuta murenematonta namia.

Uimalassa on myös kumisaappaita, sadetakkeja/sadeviittoja omistajia varten. Vesi roiskuu viimeistään kun koira nousee altaasta ja ravistaa itseänsä, joten omistajan on hyvä varata vaihtovaatteita mukaan! Koiran pesemistä varten on lisäksi vedenpitävät pitkät essut omien vaatteiden suojaksi.


Uimalassa koirat ovat omistajien vastuulla! Juoksuisia narttuja ei saa tuoda uimalaan.

 

  • Uimaan tai vesijuoksumatolle ei voi tulla jos:
  • - koiralla on ihottuma tai haavoja
  • - koiralla on akuutti niveltulehdus, kuume tai aineenvaihduntajärjestelmää heikentävä sairaus
  • - epileptikon tuominen omistajan oman harkinnan mukaan - jotkut epileptiset koirat stressaantuvat arkirutiinien
  • muutoksista ja saavat useampia kohtauksia tällaisten tilanteiden aikana tai jälkeen.