Puh: 050-321 0276

Home » Uncategorized » Emmi- Pet- hammaskivenpoistopäivä 3.8.

Emmi- Pet- hammaskivenpoistopäivä 3.8.

Emmi-Pet koirien ja kissojen hammaskivenpoistopäivä 3.8.2017 klo 10-20 HundSpassa.

Ilmoittautumiset netistä (tasatunnein alkava varaus) www.hundspa.fi/ajanvaraus, josta löytyy hoidot -> Emmi-Pet > Emmi-Pet Anni ja Emmi-Pet Johanna. Ajat voi varata myös info@hundspa.fi, Span tiskillä tai puhelimitse 050-3210276.

Peruutukset 48 tuntia ennen. Maksu 42 €/ lemmikki ja saman omistajan toinen lemmikki peräkkäiselle ajalle 40€, normaalisti hoidon hinta 50 € / lemmikki. Hoito maksetaan paikanpäällä, mutta varaus on sitova. Peruuttamattomat ajat laskutetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan. Huomioithan, että nettiajanvaraus antaa varauksen yhteydessä näkyviin normaalihinnan 50 €.

Emmi-Pet päivä järjestetään yhteistyössä Hukkaturkin Johannan ja Respawnin Annin kanssa – molemmat tuttuja HundSpan trimmaajina.

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa lemmikkisi hampaat ilman nukutusta tai rauhoitusta ja on siten myös dopingvapaa. Hoidamme suun aina lemmikkisi ehdoilla. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun.
Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet nanokupla- hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen. Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka ennaltaehkäisee ja vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

HUOM! Emmi-Pet ultraäänilaite on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn.
Emmi-Pet ultraäänihoidon tarkoitus on ennaltaehkäistä mm. parodontiittiä ja ientulehdusta, mutta se ei tarkoita, että me hoidamme sitä lääketieteellisesti – eläinlääkärit tekevät sen. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa.

Me olemme apunasi ja ohjaamme lemmikkisi oikean hoidon pariin. Kysy lisää HundSpasta, Hukkaturkista tai Respawnilta, mikäli jokin asian tiimoilta askarruttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

cheap prom dresses rolex replica