Puh: 050-321 0276

Home » Uncategorized » Jari Keinäsen koulutusviikonloppu kesäkuussa!

Jari Keinäsen koulutusviikonloppu kesäkuussa!

Tottelevaisuuskoulutusta viikonlopun verran huippuopissa!

Viikonlopun aikana käsitellään mm. luonneominaisuuksia ja luonnetestausta, koiran oppimista ja sen ongelmia, käyttäytymistä sekä käytännön koulutusta ja paljon muuta. Koulutus sopii JOKAISELLE KOIRANOMISTAJALLE, oli kyseessä sitten kotikoiran omistaja koirineen tai aktiivinen harrastuskoira kuskeineen!

Kouluttajana Jari Keinänen Rovaniemeltä. Jari on pitkän linjan työkoiraohjaaja, Kennelliiton luonnetestituomari ja näiden lisäksi toiminut mm. ammattiin valmistuneiden eläintenkouluttajaopiskelijoiden opettajana, kouluttaen vuosien aikana tuhansia koiria ja kilpaillut paljon. Jarin toimintaan pääset tutustumaan osoitteessa www.koijari.fi.

Viikonloppu koostuu päivän teorialuennosta (la) ja sunnuntaina käydään erilaisia ongelmakohtia läpi. Koirakkopaikkoja viikonlopulle on rajoitetusti, vain kymmenen koirakkoa pääsee harjoituskoiraksi ja saa juuri omalle koiralle sopivia käytännön vinkkejä. Sen lisäksi rajoittamaton määrä kuunteluoppilaspaikkoja. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruuntuneista paikoista veloitamme 50%. Oman paikkansa seminaariviikonlopulle voi myydä, mikäli on estynyt saapumasta paikalle – kuitenkin, muutoksesta on ilmoitettava Spahan. Ilmoittautumiset ja paikkojen lunastus seminaariin Spassa tai netistä http://www.hundspa.fi/tuote-osasto/koulutukset-ym/ ja sieltä valikoida koulutusviikonloppu 9.-10.6 koirakkopaikka tai kuunteluoppilas. HUOM! Ennakkomaksu paikkaa lunastaessa.

Seminaarin hinta on koko viikonlopulle 70€ / koirakkopaikka ja 25€ / kuunteluoppilas. Kuunteluoppilaspaikkoja myös vain toiselle päivälle hintaan 17€ / päivä (päivä vapaavalintainen)

Pidätämme oikeudet muutoksiin: mikäli osallistujamäärä antaa myöden, on mahdollista kutistaa koulutus myös päivän mittaiseksi. Tästä ilmoitamme jokaiselle ilmoittautuneelle lähempänä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruuntuneista paikoista veloitamme 50%. Oman paikkansa seminaariviikonlopulle voi myydä, mikäli on estynyt saapumasta paikalle – kuitenkin, muutoksesta on ilmoitettava Spahan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös HundSpahan p. 050-3210276, sähköpostilla info@hundspa.fi tai suoraan Span tiskillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

cheap prom dresses rolex replica